Mustafa Kemal Paşa Anaokulu
Bulak Mahallesi Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi No2 Merkez/HAKKARİ
04385020828

VİZYON

BİZ Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçları doğrultusunda çalışan, geçmiş ve gelecek muhasebesi yapan, çağdaş demokratik, laik ve katılımcı değerleri benimseyen bir kurumuz. Biz her şeyin farkındayız. Başarılarımızı arttırmanın yanı sıra; insan ve öğrenme sevgisini kabul eden ve aşılayan bir kurumuz. Biz, öğrencilerimizi ve okulumuzu kaliteli eğitim fırsatlarıyla buluşturmak suretiyle yarınları kazanım olarak sunmak gayreti içinde olan bir okuluz

MİSYON

İSTİYORUZ Kİ; Araştıran, okuyan, inceleyen, irdeleyen, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, analiz yapabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren bir okul olarak, bu yönlerimizi daha da geliştirmek,yaparak yaşayarak öğrenme ortamını/metodunu bütün derslerde oluşturma-uygulama, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek en üst düzeyde kalıcı davranış değişikliği gerçekleşsin.

BAŞARILAR

1-BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2-BEYAZ BAYRAK PROJESİ 3-OKULUM TEMİZ 4-ETWİNİNG PROJELERİ
Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

Servis Bilgisi

Okula ait servis bulunmamaktadır.Veliler kendi imkanlarıyla çocuklarını okula getirip götürmektedir.

Hakkari il merkezi

Bulak Mahallesi Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi No:02 merkez Hakkari.

Sportif Etkinlikler

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ´´SAĞLIKLI GELECEK SPORLA GELECEK´´PROJESİ KAPSAMINDA JİMNASTİK EĞİTİMİ

Proje Çalışmaları

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1-OYUNCAK KUMBARAM PROJESİ 2-BABALAR YARIŞIYOR PROJESİ 3-VATANSEVER MİNİK ELLER PROJESİ 4-GERİDÖNÜŞÜM PROJESİ 5-HEDİYELEŞELİM PROJESİ 6-BAHAR DEFİLESİ PROJESİ 7-YARDIMSEVERLİK PROJESİ 8-EKMEKLERİ ATMIYORUZ PROJESİ 9-NEZAKET AĞACI-SAYGILIYIZ BİZ PROJESİ 10-SU İLE HAYAT PROJESİ(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ VE LÜLEBURGAZ DOĞA KOLEJİ PROJESİNE İL DÜZEYİNDE KATILIM SAĞLANMIŞTIR.) 11-MÜZİK GRUBU OLUŞTURMAK PROJESİ 12-OYUNCAK KUMBARAM PROJESİ 13-ATAMIZDAN ARMAĞAN ŞEHRİMİZDE BAYRAM(ANKARA ALTINDAĞ BELEDİYESİ ANAOKULU PROJESİNE İL DÜZEYİNDE KATILIM SAĞLANMIŞTIR.) 14-AĞAÇ DİKME(HAKKARİ TEMA VAKFI İLE) 15-81 İL 81 FİDAN HEPİMİZİN BU VATAN PROJESİ(DENİZLİ MERKEZ EFENDİ AYŞE YUSUF ERDEMİR ANAOKULU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE İL DÜZEYİNDE PROJEYE KATILIM SAĞLANMIŞTIR. 16-YARDIM KUTUSU PROJESİ 17-DÜRÜSTLÜK AĞACI PROJESİ 18-YUMURTAM ÇATLAMASIN PROJESİ 19-DEĞERLER EĞİTİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1-Dönüştüren Şekerler 3 yaş A Dilek KURTULUŞ 2-Kedi Evim 4 yaş A Seda DAVARCI 3-Oyuncak Kardeşliği 4 yaş B Eyüp TERTEMİZ 4-Kardeşlik Engel Tanımaz 4 yaş C Çağrı ERAT 5-Müzik Aleti Yapımı ve Orff 4 yaş D Ahmet AVCI 6-Benim Kuklam 5 yaş A Dilara YILMAZ YILDIZ 7-Benim Şehrim Benim Mutfağım 5 yaş B Ayşegül BAŞDERELİ 8-Anneler ve Babalar Sınıfta Yarışıyor 5 yaş C Beyza KULKARA 9-Duyarlı Afacanlar 5 yaş D Esra KORKMAZ 10-Çocuklar Üşümesin Diye 5 yaş E Esra ÇETİNKAYA 81 İL SIFIR ATIKLA GÜÇLÜ TÜRKİYE PROJESİ(KOCAELİ/İZMİT YENİTURAN ANAOKULU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE İL DÜZEYİNDE PROJEYE KATILIM SAĞLANMIŞTIR.